Konferensresa Paris

Vi har bokat en konferensresa till Paris

Jag är så glad att vi har bokat en konferensresa till Paris! Detta kommer definitivt att bli en fantastisk upplevelse för oss alla på företaget. Vi kommer inte bara att få bygga teamkänsla och växa som yrkesverksamma, utan vi kommer också att få utforska en av världens vackraste städer.

Jag kan inte vänta på att få se Eiffeltornet, Notre Dame och alla andra ikoniska landmärken i Paris. Om du aldrig har varit där förut rekommenderar jag starkt att du lägger till det på din bucket list!

Paris är ett av de mest populära turistmålen i världen och det är inte svårt att förstå varför.

Paris, som även kallas för Ljusets stad, är hemvist för några av världens mest ikoniska landmärken och en mängd med kulturella upplevelser. Där kan du göra allt från att promenera längs Champs-Elysées till att klättra upp i Eiffeltornet. Och självklart är ingen resa till Paris komplett utan att njuta av stadens legendariska kök. Oavsett vad du är ute efter har Paris något för alla.

Ja, som du märker så är jag väldigt taggat på att få åka till Paris med mina kollegor 🙂

Nu är ju detta en affärsresa och inte en semesterresa så mycket av tiden kommer ju att gå till att utveckla våra team och vårt erbjudande. Men det känns som en bra kombination, en del affärer och en del upplevelser i en av världens vackraste städer.

Jag åker ju hellre på konferens till Paris än till, typ Skövde, om vi säger så 😉

Företaget har beställt resan från Aki Travel, här kan du läsa mer om deras konferensresor till Paris och vad man kan göra där.

Nu är det dags att börja plugga in lite franska fraser som man kan göra sig förstådd när man kommer dit.