Kassasystem för café

Dags att köpa ett nytt kassasystem för vårt café

Goda bakverk, gott kaffe, god service och trevlig miljö, svårare än så behöver det inte vara när man bedriver caféverksamhet. Vårt motto har alltid varit att det ska vara trevligt att fika hos oss. Nu är det dags för oss att köpa in ett nytt kassasystem för vårt café för att göra det enklare för oss och våra kunder att ta betalt.

Nu finns det ju en uppsjö av olika kassasystem på marknaden, allt från onlinekassor till mer traditionella system. Vi har tittat på flera olika alternativ och kommit fram till att det bästa för oss på denna punkt är ett onlinekassasystem.

Fördelarna med detta system för oss är många, vi slipper köpa in ytterligare en dator till caféet som bara ska användas för kassan, det är smidigt och lätt att använda och vi kan även se hur vårt café presterar i realtid.

Vi har beställt ett kassasystem från Kassacentralen, de säljer mycket kassasystem till restauranger och caféer och de verkar ha koll på vad som är viktigt för oss som jobbar i branschen.

Om allt går enligt planen ska det nya kassasystemet vara på plats innan sommarsemestern, det ska bli spännande att se hur våra kunder tar emot det!

Med ett modernt kassasystem kan man enkelt hantera transaktioner, spåra inköp och följa upp order. Du kan även använda det för att göra rapporter som visar hur mycket inkomst du har genererat under en viss period. Kassasystemet är också ett bra verktyg för att hålla reda på dina kunder har beställt. .

Det finns många fördelar med ett modernt kassasystem, och det är ett mycket användbart verktyg för oss företagare.

I vårt café serverar vi allt från enkla smörgåsar till lyxiga bakverk. Allt är dagsfärskt och bakat med kärlek!

Vi är måna om att alla ska hitta något som passar just dem och deras smak. Därför har vi ett lite bredare utbud av olika rätter under lunchen, allt från klassisk husmanskost till mat från andra länder. Vi serverar alltid en vegetarisk rätt för att täcka in den stora gruppen av vegetarianer och veganer. Men vi vet att det inte bara är köttlösa maträtter som gör en bra vegetarisk rätt. Därför ligger fokus på att rätten ska vara smakrik, nyttig och mättande.

Under lunchen är det ofta lite stressigt då vi försöker laga maten vid beställning för att den ska vara så god som möjligt. Jag tror att vårt nya kassasystem kommer att hjälpa oss under lunchen, vi kan både se vad som är beställt så fort det är inslaget i kassan och vi kan även se till vilket bord maten ska till. Detta kommer garanterat att göra det lättare för oss under lunchtid och göra så att vi kan ge ännu bättre service.